LEONIE ZET VROUWEN WEER IN HUN KRACHT

In mijn werk gebruik ik een unieke mix van verschillende tools en manieren voor verandering, sommige eigentijds en sommige oud, afgeleid van hedendaags neurowetenschappelijk onderzoek en oude wijsheid van lichaam en geest.Een proces dat de standaardmethoden van visualisatie, affirmaties, wilskracht en positief denken overstijgt, met name effectief op het gebied van gedrags-/gewoonteverandering, het doorbreken van geconditioneerde patronen, het oplossen van trauma, welzijn en stressvermindering (ook stress die wordt veroorzaakt door verschillende soorten trauma).

—————————–

Kort over Leonie:Ik heb een passie voor verschillende soorten healing en beweging en ik hou ervan om vrouwen te helpen en weer in hun kracht te zetten, hun energiecentra te openen en in balans te brengen en ze te leren hoe ze bepaald werk zelf kunnen doen en en bijhouden en ze dus hierin te coachen.

Een healing is leuk voor jezelf of om cadeau te doen aan een vriendin. Boek een healing via onderstaande button en geef na betaling aan in het formulier welke data en tijdstippen jouw goed uitkomen. Vermeld ook je mobiele telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen. Hopelijk tot snel!