Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Connecting with your higher self (Ceremonie)

15 januari /14:30 - 17:00

€35

Hoe zou het zijn als je te allen tijde toegang had tot een hogere wijsheid, niet van buiten af maar vanuit jezelf? Als je verbinding kon maken met een zuivere helderheid in jezelf?

En hoe zou het zijn als je je (misschien nog onontdekte) gaven meer zou kunnen ontwikkelen? Als je intuïtie en gevoeligheid een kracht kunnen worden die als gids werken, als een leidraad door je leven? Hoe zou het zijn om contact te maken met jouw waarheid, jouw helderheid, jouw innerlijke stem, en vanuit daar te navigeren?

Deze middag staat in het teken van het verbinden met je hogere zelf. Ontdekken wat dat precies is, hoe dat bij jou voelt en hoe je daar contact mee kunt maken. Verbonden leven met je hogere zelf helpt je jezelf beter te begrijpen en meer in je kracht te staan, helpt je keuzes te maken die beter bij je passen. Hoe meer je je verbindt met je hogere zelf, hoe sterker je intuïtie zich kan ontwikkelen, en hoe meer je vanuit jou hart en ziel kan leven. Je zal steeds meer ervaren hoe je niet alleen bent, en hoe er altijd ”begeleiding” aanwezig is.

Een krachtige tool in tijden waarin je heldere weten essentieel is, en het beste kompas wat je kan volgen, je innerlijke kompas is.

Maximale groepsgrootte is 10 vrouwen. Reserveer direct je plekje via deze link.

Gegevens

Datum:
15 januari
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€35

Locatie

Anaïta
Hagestraat 13
Haarlem, Noord-Holland 2011 CT Nederland
Telefoon:
0645147086
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Gladys Gatica
Telefoon:
0645147086