Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sacred Women Circle – Red Tent (VOLGEBOEKT)

16 oktober /19:30 - 21:30

€25

Tijdens dit event vieren we de nieuwe maan. De tribe komt bij elkaar.

Maximaal 10 personen. Vol is vol, dus weer er snel bij 🙂

Update: Dit event is volgeboekt.

 

Nieuwe Maan in Weegschaal

Nieuwe maan is de tijd van de maand waarin onze onzekerheden en oude wonden naar boven komen. We voelen ons vaak moe en kwetsbaar, maar het is ook het moment waar we het meest open staan voor spirituele inzichten. Het is het beste moment om te mediteren om intuïtieve inzichten en spirituele begeleiding te krijgen.

Nieuwe maan is het juiste moment om intenties te bepalen en je doelen te stellen. Dit doen we aan de hand van het dierenriemteken waar de nieuwe maan bij hoort. Dit is iedere maan anders en elk teken biedt andere thema’s en energie welke beschikbaar zijn om aan te werken.
Door bij nieuwe maan samen te komen, krijgen we die extra ondersteuning die ons emotionele welzijn kan vergroten door onze emoties in evenwicht te brengen.

We combineren holistische beweging zoals yoga/dans met meditatie, gefocust op de bijbehorende chakras die overeenkomen met het dierenriemteken waarin de nieuwe maan zich bevindt.

We roepen de wijsheid aan van de tarotkaarten om je dieper inzicht te geven in datgene wat je blokkeert in de manifestatie van je wensen en doelen.

We doen handwerk om de rationele geest tot rust te brengen waardoor we toegang krijgen tot de hogere geest door een lichte trance te bereiken zodat inzichten en visioenen worden ontvangen en intuïtief worden ervaren.

Gegevens

Datum:
16 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€25

Locatie

Anaïta
Hagestraat 13
Haarlem, Noord-Holland 2011 CT Nederland
Telefoon:
0645147086
Site:
www.anaita.nl