Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wake Up in Your Feminine Pleasure

11 december , 2020 /11:00 - 17:00

€80

Op deze dag richten we ons op jouw vrouwelijke essentie. Je bekkengebied. Dit is hét gebied in jouw vrouw-zijn waar je zoveel kracht, genot, vreugde en stroming kunt ervaren.

Als een vrouw ontwaakt in haar bekkengebied, opent zij zichzelf voor haar grootste kracht, haar creativiteit en haar capaciteit om immens veel genot in haar lichaam te ervaren. Leven vanuit je pure volle vrouw-zijn brengt een natuurlijke staat van levensvreugde & plezier met zich mee.

Het bekkengebied is onze krachtige basis, onze bron van wijsheid. Vrouwen die hiermee contact maken, ervaren dit als thuiskomen in hun diepste zelf.

Kom vrijdag 11 december mee doen aan Wake Up In Your Feminine Pleasure en voel je opnieuw verbonden met je diepste zelf, je genot en je vrouw zijn.

Het is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Andrea begeleidt in haar werk vrouwen van 21 – 60 jaar.

Om de ervaring van de workshop te vergroten is de geweldige zangeres Naomi Bakels aanwezig. Zij zal met haar fluwelen stem jou nog dieper in je lichaam, je ziel en je genot laten zakken.

Inhoud

De beweging die we maken in dit weekend gaat van aanwezig zijn in je bekkengebied naar loslaten van je niet langer dient  naar het opnieuw bekrachtigen van je unieke vrouw zijn.

We nemen we tijd om elkaar te leren kennen én begeleid ik je op een zachte en ontspannen manier naar je bekkengebied. We nemen ruimte om daar aanwezig te zijn en los te laten wat ons niet langer dient in dat gebied. Dit doen we in de vorm van een prachtige begeleide meditatie/oefening. Je kunt heerlijk gaan liggen en je laten zakken in je lichaam, helemaal naar je vrouwelijke essentie.

Ook laten we door middel van beweging onze energie stromen door ons lijf en bekkengebied. We brengen vastzittende energieën in beweging en laten nog dieper los wat we niet meer nodig hebben. De focus ligt op stroming en zelf liefde via ons bekkengebied. We doen aan shaken en dansen en bewegen op basis van sensaties in je lichaam. Hier hoef je niks voor te kunnen, dit gaat gewoon vanzelf ?.

Reserveer direct je plekje via: https://useplink.com/payment/TDIU54n9RZHMCr076LEc/

Gegevens

Datum:
11 december , 2020
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€80

Locatie

Anaïta
Hagestraat 13
Haarlem, Noord-Holland 2011 CT Nederland
Telefoon:
0645147086
Site:
www.anaita.nl