SPECIAL EVENTS
OKTOBER-NOVEMBER-DECEMBER

YOGA + CRAFT VOOR KINDEREN (2-7 JAAR)

06-10-2021 | € 12

Deze ochtend, Yoga + Handwerk is ontwikkeld voor kinderen van 2 tot 7 jaar, samen met hun moeder. We volgen een thema, er komt yoga aan bod, handenarbeid en er wordt een verhaal verteld. Kom met je kleintje en geniet van een ochtend vol plezier, mogelijk gemaakt door Carina.

Read more

CRYSTAL GRID WORKSHOP

23-10-2021 | € 55

Een crystal grid is een mooie manier om de helende kracht van heilige geometrie te combineren met de kristalvibraties. We gaan aan de slag om een grid te maken met verschillende kristallen in een geometrische schikking met in gedachten een specifieke intentie of uitkomst. Deze workshop is inclusief materiaal en na afloop kun je je eigen, ingelijste crystal grid mee naar huis nemen.

Read more

CÍRCULO DE LUNA NUEVA

06-11-2021 | € 25

Deze nieuwe maan staat in het teken van Schorpioen. Schorpioen regelt verandering, transformatie en mysterie. We zullen werken met de energie en archetype van diverse godinnen door middel van een helende visualisatie. We zullen intenties zetten, ademwerk doen, tarotkaart lezen en meer.

Read more

SOUND HEALING

27-11-2021 | € 25

Wat ervaar je tijdens een sound healing? Amy gidst je tijdens een meditatie die ervoor zorgt dat je zenuwstelsel zich kalmeert. Daarna leidt ze je in de sound healing. Hierbij gebruikt ze verschillende instrumenten zoals schalen en vorken. We eindigen met een Savasana.

Read more

CÍRCULO DE LUNA NUEVA

04-12-2021 | € 25

Het is een ideale nieuwe maan om intenties te zetten betreffende reizen, healing en je eigen waarde terugwinnen. Godin Artemis, de innerlijke medicijnvrouw, is geassocieerd met Boogschutter. We zullen werken met de energie en archetype van diverse godinnen door middel van een helende visualisatie. We zullen intenties zetten, ademwerk doen, tarotkaart lezen en meer.

Read more