LAAT JE VROUWELIJKE ENERGIE STROMEN DOOR YOGA

Anaïta is een tribe met maanvrouwen. De maan heeft grote invloed op je hormoonhuishouding en hoe je je voelt. Daar zijn onze yogalessen op afgestemd. Zodat je in elke maanfase optimaal beweegt. In perfecte harmonie. Onze yoga godinnen zijn Rose, Carmen en Laura.

Anaïta gelooft in vrouwelijke verbinding, geen overvolle yogazalen en persoonlijke aandacht. Na de yogales staat de thee voor je klaar.

Onze yogalessen

Vinyasa Flow

Vinyasa flow yoga versterkt je lichaam, opent je hart en verstilt je hoofd.
De lessen worden afgestemd op de maan fasen en het astrologische seizoen Zodat je in elke fase optimaal beweegt. In perfecte harmonie.

Yoga Nidra

Yoga Nidra of Yoga slaap is een staat van bewustzijn tussen wakker zijn en slapen, zoals de staat van in slaap vallen, vaak te bereiken via een begeleide meditatie.

Er is bewijs dat Yoga Nidra helpt met het afvoeren van stress. Een oeroude techniek uit India, is zich nu wereldwijd aan het verspreiden en helpt bijvoorbeeld ook bij soldaten van het Amerikaanse leger om hen te helpen met het herstellen van post traumatische stress.

Yin Yoga

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten.

Yin Yang Yoga

Yin is de zachte, vrouwelijke, receptieve en meer energetische kant van de yoga. Yang omvat de stevige, mannelijke, actieve en op spierkracht gerichte kant van de yoga. In deze les spelen we met de verschillende kwaliteiten van yin en yang en zo creëren we een innerlijke balans.

Kundalini Yoga

Kundalini yoga versterkt je immuunsysteem, is een levendige en actieve yogavorm met veel dynamische oefeningen en ontspanning. Kundalini yoga werkt op je zenuw- en klierenstelsel, waardoor het effect vrijwel meteen voelbaar is als toegenomen ontspanning, vitaliteit en alertheid.